Coaching

Individueel

Ervaar je...

 • regelmatig een gevoel van stress
 • onzekerheid, onrust, twijfel
 • dat de coronacrisis je meer gedaan heeft dan je dacht
 • dat er misschien wel een burn-out op de loer ligt
 • dat je aan teveel verwachtingen moet voldoen
 • dat er teveel mensen een dwingend beroep op je doen
 • dat je toch steeds in dezelfde valkuil stapt
 • dat je het lastig vindt om nee te zeggen
 • dat je niet toekomt aan wat voor jou echt belangrijk is in je leven

Als jij ontspannen leeft en werkt en goed weet wat je wel (én niet!) wilt, kun je je doelen beter formuleren en kun je (gaan) doen waar je goed in bent. Niet alleen jij vaart daar wel bij, ook voor je omgeving - zowel privé als werk - zal het merkbaar zijn.

Het is belangrijk dat je herkent wat je in de weg staat. Dat je weet waar jouw kracht ligt, en dat je dat leeft. En dat je de uitdagingen die je tegenkomt, aangaat. Thuis, op je werk, waar dan ook. Dan komt je talent vrij, dan kom je nog meer tot je recht en maak je je dromen waar. Dan lever jij jouw unieke bijdrage. Geef jezelf die (nieuwe) kans!

Wat ligt er op de loer?

  Als je blijft hangen in bijvoorbeeld frustratie, kun je in een negatieve spiraal terecht komen. Je houdt jezelf dan vaak klein, blijft gestrest of onzeker, komt niet tot je recht, durft geen stappen te zetten, ziet je dromen vervliegen en je blijft soms hangen in ongezonde relaties of gewoonten. De vraag is dan, wat kan jij er zélf aan doen om het niet zover te laten komen? Tijdens mijn coaching geef ik je inzicht in jouw eigen keuzes.

  Mijn naam is Annemieke

  Ik ben gericht op de essentie, op echtheid, op authenticiteit, wat mensen drijft, wat hen bezig houdt, waar ze tegenaan lopen en hoe daar helderheid in te krijgen. De laatste vijf jaar heb ik me gespecialiseerd in luisteren. Dat klinkt misschien een beetje vaag, maar niets is minder waar. Hoe vaak heb jij je al 'niet gehoord' gevoeld? In je werk, tijdens een ziekenhuisbezoek, in jouw relatie? Goed luisteren kan je leren, zo heb ik inmiddels ontdekt. En die kennis deel ik graag met je, zodat jij er weer jouw voordeel mee kunt doen. Ik bied een open, rustig, onbevooroordeeld luisterend oor en help je graag bij het vinden van inzicht in jouw eigen keuzes.

  Maak vrijblijvend kennis!

   Het is belangrijk dat je weet wat voor jou de goede stappen zijn en wat jou mogelijk saboteert in je pogingen. Dat moet dan eerst uitgezocht worden. Best spannend natuurlijk en toch ook van groot belang, want het verschaft je inzicht in jouw eigen handelen. Mijn ervaring leert dat je meer ziet, durft én kunt met de juiste inzichten en steun. Een gelijkwaardige relatie met een coach, waarin jij je op je gemak voelt en waarin je je gehoord weet en vertrouwd voelt, is daarbij belangrijk. Beoordeel daarom zelf of ik diegene ben waar jij op je plek bent. Maak vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek en bel of mail me via onderstaande gegevens!

   Mijn aanbod

   Mijn ervaring leert dat ik je in 3 gesprekken van een uur goed op weg kan helpen. We plannen de gesprekken samen in en tussen alle gesprekken zit steeds minimaal 1 week. Het is goed om na elk gesprek alle informatie eerst goed te laten bezinken. Je krijgt na ieder gesprek ook een aantal praktische oefeningen mee waar je thuis direct mee aan de slag kan.

   Locatie

   Het eerste gesprek hebben we altijd bij mij op locatie in Baarn. Afhankelijk van wat het beste past, kunnen we het tweede en derde gesprek daar ook hebben, of we gaan lekker het bos in. De bosrijke Utrechtse Heuvelrug ligt vlak bij mij om de hoek en is een prachtige ontspannende omgeving.

   Investering

   Dit coachingstraject bied ik je aan voor € 165,-. Je betaalt vooraf en in dit bedrag inbegrepen zijn natuurlijk de 3 coachingsgesprekken, koffie en thee én de oefenmaterialen die je na elk gesprek van mij ontvangt.

   Contactformulier 

   Als je onderstaand formulier invult, neem ik snel contact met je op om eventuele vragen die je hebt gelijk te kunnen beantwoorden. Natuurlijk is dat vrijblijvend. Je ontvangt van mij pas een factuur, nadat je hebt aangegeven met mij dit traject te willen starten.

   Versturen


   Anastasia & Annemieke
   Bevlogen trainers en coaches vol bezieling over het vermogen van luisteren. Anastasia vanuit de psychologie en Annemieke vanuit de communicatiewetenschap. Beiden hebben ruime ervaring in zowel profit- als non profit-organisaties.

   Meer informatie?

   We nemen snel contact met je op.

   Versturen
   Contact