Een greep uit ons werk

Training Luisteren met Zorg bij Stichting Odion

Luistervermogen gaf begin juni de training Luisteren met Zorg voor het voltallige team van woonlocatie Count Basie. Tijdens de interactieve dag met wisselende werkvormen namen de medewerkers hun luisterhouding onder de loep en ervaarden ze het effect van een open en aandachtige luisterhouding.


De teamleider na afloop van de workshop: "Alle teamleden waren unaniem enthousiast; de trainers waren helemaal afgestemd op groep. Gedurende de dag hebben zij in samenspraak met mij ook nog het programma aangepast. Mooi om te zien dat medewerkers de opgedane inzichten direct toepasten in hun contacten met cliënten. Collega's onderling proberen bewust met luisteren naar elkaar om te gaan en durven nu een stilte te laten vallen. Het team geeft daarnaast aan dat ze elkaar ook nog eens beter hebben leren kennen".

Terug naar Opdrachten

We vinden het leuk als je dit artikel deelt.


Anastasia & Annemieke
Bevlogen trainers en coaches vol bezieling over het vermogen van luisteren. Anastasia vanuit de psychologie en Annemieke vanuit de communicatiewetenschap. Beiden hebben ruime ervaring in zowel profit- als non profit-organisaties.

Meer informatie?

We nemen snel contact met je op.

Contact